tiistai 10. tammikuuta 2012

Tiedoksi

Merimies pääsi maailmalta kotiin ja elämä jatkuu.

Huomasin tänään, että minulla on loppukuusta aika paljon töitä ja lisäksi lauseopin tentti tulossa. Niinpä päätin, että bloggaaminen saa nyt hetkeksi jäädä. Annan teille ja itselleni lomaa tästä ja palaan joskus kuun vaihteessa.

Mukavia alkutalven päiviä!

2 kommenttia:

 1. Kiitos samoin!! Minullakin on paussi ja se tuntuu oikeasti todella hyvälle. Yllättävän paljon vie aikaa koneella olo jos itse bloggaa/ lukee toisia blogeja vaikka en montaa blogiakaan seuraa. Taidan vähentää vieläkin harvempaan...
  Rumilus ei siis ei ollut teille mutta sitten se on joku toinen. Teillähän ei ole mikään pakko löytää sitä nyt heti. Mahtava tilanne siinä mielessä.
  Kaikkea hyvää ja tapaillaan taas joskus blogistaniassa...
  halauskin, Milli

  VastaaPoista
 2. Tavataan toki blogistaniassa; blogiasi on kiva lukea ja mukava, kun käyt täällä!
  Tauko tekee hyvää ja on ihan pakollinen nyt, kun kaikkea muuta on niin paljon. Ja huomasin myös, että alan omissakin korvissani (tai ehkä silmissäni ennemmin) kuulostaa ikävältä ihmiseltä,päivityksissä on sellainen pohjavire, josta en itsekään pidä. Jatkossa taitaa olla parasta kirjoittaa silloin, kun oikeasti on jotain kerrottavaa.
  Nyt en bloggaa ainakaan ennen ensi viikon loppua, tiistaina on se tentti ja keskitän nyt kaikki voimani siihen - ja muutamaan työjuttuun, mutta ne minä sentään osaan toisin kuin lauseoppia.
  Voi hyvin!

  VastaaPoista