lauantai 22. joulukuuta 2012

VäliaikatietojaNyt tulee väliraportti ihmiskokeesta, jonka aloitin 26.11. Siis tästä hainrusto-vihersimpukkakapselihommasta.

Olen nyt syönyt ensimmäisen paketillisen, 80 kapselia. Tarkoituksena on seurata, onko kapseleista apua jäykkiin ja kipeisiin lihaksiin ja niveliin.

Luulen, että niistä on ainakin vähän. Tänään asia tuli testattua kunnolla, kun istuin tovin alakerran lattialla paketoimassa joululahjoja. Tällainen ponnistus aiheutti vielä viime vuonna tuskaisia irvistyksiä ja hyvän aikaa selkä kyyryssä kankoamista ylösnousun jälkeen, mutta nyt se sujui lähes kivuttomasti. Eikä minua ole kolottanutkaan pahemmin mistään. Paitsi tästä vasemmasta olkapäästä, joka ei nyt toimi, mutta en oikeastaan edes odottanut, että kapselit auttaisivat siihen vaivaan.

Jatkan koettani, toinen paketti aukeaa tänään. Nyt on mennyt vasta kuukausi, enemmän tuloksia tulee parin-kolmen kuukauden päästä jos on tullakseen. Palaan asiaan.

4 kommenttia:

 1. Hyvä, siis ainakin hieman hyötyä noista kapseleista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakaan mitään haittaa ei ollut, ehkä uskallat kokeilla!

   Poista
 2. Jos olen viikonkin syömättä k.o. kapseleita niin alkaa polvissa yösärky. Molemmat polveni ovat vaurioituneet onnettomuudessa. Suosittelen!
  -tessan-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeen nopeasti se näköjään vaikuttaa, kapselien syöminen tai syömättömyys. Hienoa, että olet saanut apua kapseleista, yösärky on varmasti tosi kurjaa.

   Poista