maanantai 15. heinäkuuta 2013

Kiitos seurasta

Kun jokin asia muuttuu ilosta velvollisuudeksi olematta välttämätön, on aika luopua. Näin on nyt laita tämän blogin kanssa. En ole enää moneen viikkoon tuntenut vähäisintäkään tarvetta kirjoittaa tänne ja jos olen yrittänytkin, olen luovuttanut kesken kaiken. Lämmin kiitos teille, jotka olette lukeneet ja/tai kommentoineet! Voi olla, että perustan uuden blogin syksymmällä, mutta se tulee - jos tulee - keskittymään kirjoittamisen ja kirjallisuuden opiskeluun. Nyt kesällä yritän edistää kirjallisuuden opintojani ja aloitan sitten syyskuussa lisäksi kirjoittamisen opiskelun. Yritin laittaa tänne vielä kuvan kauniista aamumaisemastani, mutta se ei onnistunut. Olkoon sekin siis merkkinä ja vahvempana vakuutena siitä, että on aika sanoa vähintään näkemiin. Jos avaan uuden blogin, kerron siitä tällä sivulla. Oikein mukavaa kesän jatkoa!

7 kommenttia:

 1. Voi harmi! Oikealta päätöksesi kuulostaa kuitenkin. Kaikkea hyvää jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oikein ihanaa kesän jatkoa sinulle myös!

   Poista
 2. Hyvää jatkoa opinnoillesi. On ollut mukavaa lukea blogiasi, jonka tekstistä huomaa, että hallitset kirjoittamisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää jatkoa sinullekin, sinä uskollinen Onnenpähkinä! Ja kiitos kehuista.

   Poista
 3. Olet varmaan asiaa harkinnut ja vakaan päätöksen tehnyt, joten toivottelen onnea ja sitkeyttä opintoihin. Ja uskon, että nautit niistä oikeasti, sillä saat tehdä sitä, mistä pidät:)
  Oikein hyvää loppukesää ja pysytellään "kuulolla".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulolla pysytään, ilman muuta. Hyvää loppukesää sinullekin!

   Poista
 4. Voi harmi! Huomasin vasta nyt tämän. Ymmärrän kyllä paremmin kuin hyvin. Oma kirjoitteluni on hiipunut hiipumistaan. Blogin pitäminen muodostuu yllättävän nopeasti velvollisuudeksi. Tekstejäsi on kyllä ollut suuri ilo lukea. Olen jotenkin kokenut huumorintajumme samantyyppisiksi.

  Onnea joka tapauksessa opintoihin!

  Ehkä innostut vielä:)

  VastaaPoista