Reeraaminen kuuluu Turun seudun sanastoon ja tarkoittaa sitä, että jotain valmistellaan. Sitten kun se jokin on reerassa, se on valmis. Nyt reerasin viimeisen aikuiskasvatustieteen oppimistehtäväni ja lähetin sen äsken tarkastettavaksi.
Mikä tarkoittaa sitä, että aikuiskasvatustieteen perusopinnot on nyt suoritettu.
Hyvä minä!
Mutta kyllä minä kirjoitinkin. Onneksi alkuviikko on ollut töiden puolesta luppoaikaa ja olen saanut istua rauhassa pöytäni ääressä.
Nyt väsyttää. Siihenkin voi käyttää tuota monipuolista murresanaa: kyllä mää niin reerassa olen. Ja sitten, jos on vallan reerassa, on jo melkein kuollut.
Tämä oli kuitenkin hyvä päivä, vaikka aamulla vielä harmitti. Se eilinen ratsastustunti meni niin huonosti kuin ikinä ja tunsin itseni Euroopan surkeimmaksi ratsastajaksi. Oikein säälin Heimir-rukkaa, joka joutuu näin huonon ratsastajan kynsiin ja päätin, etten ensi viikolla ratsasta sillä jos saan jonkun helpomman.
Mutta iltapäivällä, kun pahin harmi oli hävinnyt sitä mukaa, kun kirjoitustyöni eteni ja lähdin koiran kanssa lenkille, näin kevään ensimmäisen leskenlehden. Silloin ajattelin, että se on noussut tuohon ojanpientareelle ihan vain ilahduttaakseen minua.
Siinä tämän päivän kuulumiset. Hyvää yötä.
Onneksi olkoon! Eikö olekin mahtava tunne kun saa työn valmiiksi ja "pois käsistä"?
VastaaPoistaKiitos! Tuntuu tosiaan hyvältä, vaikka ensin menee vähän aikaa ennen kuin oikein ymmärtää, että on saanut työn tehtyä. Ja sitten jo ajatteleekin, että tämä on kuitenkin vasta alkua...
Poista