torstai 9. helmikuuta 2012

Vihdoinkin apu paino-ongelmiin

Päivän kuva kiertää parhaillaan sähköposteissa ja moni lienee jo nähnyt sen. Se on kuitenkin niin hauska, että haluan jakaa sen täälläkin. Kuvan lähetti Esikoinen, kiitos hänelle.Nyt sitten, hyvät naiset, huomaamme kysyä Eta-Tragol-makeisia seuraavalla kauppareissulla. Mikä helpotus, kun painomme vihdoinkin alkaa nousta ja vieläpä helposti!

Naisen on oltava "täysin kehittynyt", se on selvä. Itse olen aika huonosti kehittynyt, enpä kunnolla juuri mistään. Ainoa hyvin kehittynyt kohtani on nenä, se on jopa ylikehittynyt. Miehet eivät kuitenkaan koskaan ole kehuneet nenääni kauniiksi. Ehkä Eta-Tragol auttaa; pullistaa posket niin muhkeiksi, että nenäkin näyttää sopusuhtaisemmalta?   

Ihmemakeiset - joiden täytyy olla sataprosenttista laardia - lisäävät myös verta ja hermovoimaa! Sitä tarvitaan, hermovoimaa eritoten. Ja punaisia verisuonia, oi. Kasvoihin, ehkä?

Jos täällä Ruusupensaan tienoilla alkaa parveilla hullaantuneita miesjoukkoja niin tietäkää, että olen paljastanut ihanan muotokauniit olkapääni. Älkää siis huoliko vaan nauttikaa tekin Eta-Tragolia!

3 kommenttia:

 1. Tämä oli kyllä Aivan ihana!!!

  VastaaPoista
 2. Taidan ostaa noita minäkin, vaikka mielestäni olen onnekseni varsin hyvin kehittynyt jo nyt. Ja aina parempi, jos sivutuotteena tulee lisää tuota hermovoimaa.

  Löysin taannoin kirpparilta pienen peltipurkin, jossa oli alunperin ollut saksalaisia lihotuspillereitä. Purkin teksti oli tämän mainoksen tyyppinen. Annoin purkin sitten lahjaksi alati kilojaan voihkivalle ystävättärelle - suklaalla täytettynä. Olemme aikoinaan laihduttaneet useita kertoja yhdessä toisiamme kannustaen. Niinpä annoin lahjani sillä periaatteella, että muutamme viimeinkin elämämme suuntaa, kohti parempaa (ja mukavampaa) elämää.

  VastaaPoista
 3. Terhi: lihotuspillereitä voisi syödä, jos saisi takuut, että läskit tulevat oikeisiin paikkoihin. Pieni pyöreys on oikeasti kaunista.

  VastaaPoista