tiistai 27. syyskuuta 2011

Vaikeuksien kautta voittoonSain tämän tunnustuksen tänään Mirjamilta http://www.mirjaminlaulu.blogspot.com/

Kiitos! Antaisin takaisin samanlaisen, ellei Mirjamin mainio blogi olisi jo ehtinyt saada sitä.

Onnistuin jopa lisäämään tuon kuvan tänne, vaikka se ei ollut helppoa. Minulle mikään, mikä liittyy tietokoneisiin tai mihin tahansa tekniikkaan, ei ole helppoa. Mutta ohjeita sentään osaan lukea...

Tähän tunnustukseen liittyy haaste: pitää vastata muutamaan kysymykseen. Kas tässä vastaukset:

Kaunein näkemäsi rakennus?


Tämä ei ehkä ole kaunein, mutta taatusti hauskin rakennus, jonka olen nähnyt. Kuvassa on Uudessakaupungissa sijaitseva Raija ja Pentti Nokkalan taidetalo Pilvilinna. Talo on sekä päältä että sisältä riemukas näyttö siitä, mitä kahden luovan ihmisen rohkea yhteistyö voi saada aikaan. Paikka on sanoinkuvaamaton, positiivisesti. Onneksi se on kesäaikaan avoinna yleisölle, joten jokainen voi käydä paikan päällä katsomassa itse. En tiedä, pidetäänkö taidetaloa avoinna muulloin kuin kesällä.

Raija Nokkala on tunnettu taidemaalari, jonka naivistiset työt ovat hyvin suosittuja. Itsekin pidän niistä valtavasti.
Paras käsityösi?

Tässä ovat Aatami ja Eeva, Vanhan Maatilan tilanhoitajapariskunta. He saavat nyt edustaa käsitöitäni, vaikka en pidäkään nukkeja parhaina aikaansaannoksinani. Parhaat ovat vielä tekemättä.
Nukeissa on kuitenkin paljon hyvää: he ovat aina onnellisia yhdessä, hoitavat työnsä mukisematta ja ovat valmistetut vanhoista tilkuista ja langanlopuista. En joutunut ostamaan näitä varten yhtään mitään. Nuket valmistuivat pian sen jälkeen, kun ostimme vanhan talomme, vähän yli kymmenen vuotta sitten.

Musiikki, joka vaikuttaa syvästi?

Sibeliuksen Finlandia. Jylhä, isänmaallinen, sopivasti mahtipontinen.

Mikä rasittaa arjessa?

Tietotekniikka, joka joko ei toimi tai jota en osaa käyttää. Eipä juuri mikään muu.

Mistä nautit arjessasi?

Mikä lasketaan arjeksi? Arjessa nautin esimerkiksi juuri äsken jaksosta kotimaista Klikkaa mua -sarjaa. Ja siitä, jos onnistun kirjoittamaan jotain, johon  olen tyytyväinen.

Kysymykset eivät ehkä olleet ihan sanasta sanaan alkuperäisiä, sillä muistelin ne ulkoa. Mutta eiköhän tuosta tärkeimmät selvinneet.

Minä voisin lähettää tunnustuksen osoitteeseen http://www.kaunisturhuus.blogspot.com/ Ole hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti