torstai 26. huhtikuuta 2012

Hoidan kuntoani


Kuva ei liity mitenkään tähän päivään eikä viikkoonkaan mutta väliäkö sillä. Tässä on viime kesän ruukkuja vanhojen kivijalkakivien somisteena.

Viikonlopuksi olisi tarkoitus mennä maalle tekemään kevätsiivoa, mutta en saa pienintäkään innostusta kaivettua itsestäni. Tänään on satanut, huomiseksi luvattiin sadetta ja ajatus kylmästä talosta ja itsestäni siellä hiirenpaskojen keskellä ei muutu ihanaksi maalaisidylliksi vaikka kuinka koettaisi vääntää.

Tähän viikkoon on mahtunut paljon työtä ja viimeinen luento yliopistolla. Maanantaina oli myös 30-vuotishääpäivämme. Tänään kuopus täyttää 20 vuotta.

Niin kiirettä ei kuitenkaan ole ollut, ettenkö olisi ehtinyt kuntoani hoitamaan; olen ostanut kahvakuulan. Tytär, joka on kuntokeskuksesa töissä ja hallitsee kahvakuulailun, on opastanut minua sen käytössä. Olen heilutellut kuuden kilon punttia ponnekkaasti ja välttynyt toistaiseksi iskemästä sillä otsaani.

Nyt vain pahaa pelkään, että kuuden kilon punnus on sittenkin ollut liikaa. Kävi nimittäin sillä tavalla, että kun punnersin tänään kolmea täpötäyttä Lidlin muovikassia rappuja ylös, tunsin äkkiä alaselässäni hemmetinmoisen vihlaisun. Eikä tarvitse olla tohtoriyhtäänmikään tietääkseen, että iskiashermohan se siellä muistutti itsestään.
Ja niin kuin minä olen täälläkin kehunut, etten kärsi selkävaivoista.
4 kommenttia:

 1. Kyllähän sinne mökille ehtii nauttimaan siitä maalaisidyllistä lämpimämmälläkin ilmalla...:)

  Toivottavasti selkäsi ei vihoittele pahemmin...
  ja tuo kaunis kuva kukkarivistä, sopii tuohon todella hyvin...☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehtii, mutta sitten pitää jo leikata ruohoa, istuttaa perunoita ym. Viikonloppu on niin lyhyt, että siinä ei ehdi eikä jaksakaan kauheasti.

   Poista
 2. Autsch. Neljä viidestä suomalaisesta kärsii selkävaivoista elämänsä aikana. Kipeän selän kanssa on kai vaan opittava elämään ja itse löydettävä siihen parannuskeinot. Hyväkään Tohtoriyhtäänmikään ei yleensä osaa selkäkivuille tehdä yhtään mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iskias vaivasi minua viimeksi kun odotin kuopusta, silloin en päässyt viimeisinä kuukausina juuri ollenkaan kävelemään. Sen takia pelästyin tosissani, kun selästä vihlaisi taas pitkästä aikaa. Nyt näyttää onneksi siltä, ettei siitä seurannut sen pahempaa.

   Poista