tiistai 15. maaliskuuta 2011

Kirjoitus kadonneen tilalle

Taas kavi nain: olin juuri saanut pitkahkon tekstin valmiiksi ja lisasin siihen kuvia, kun kone ilmoitti ongelmasta ja havitti kaiken. Pahus!

Tanaan on 59. paivani taalla. On myos 53. syntymapaivani. Nailla asioilla ei ole mitaan tekemista keskenaan. Jos jotain pitaa keksia niin on hyva, etteivat luvut ole toisin pain.

Asken kirjoittamani ja havittamani paivitys oli varmaan viela tylsempi kuin tama. Tama on vahemman tylsa, koska tama on lyhyempi. Laitan kuvia. Ensimmainen on laivan kirjastosta, jossa joku nukkuu. Kirjasto on kiinni, mika tarkoittaa sita, etta kirjakaappien ovet on suljettu. Kirjasto on auki taas, kun ovet avataan. Kirjastovirkailijaa ei ole.



Toinen kuva on kiipeilyseinalta. Tuo alas tahyava naishahmo on hauska ja siksi tama kuva on otettu. Kiipeilya en ole kokeillut enka kokeile.



Viimeinen on 12. kannen peraosasta. Koira muistuttaa kovasti meidan Nonnaa, jota minulla on kova ikava vaikka se onkin kauhea remmirayha ja tehnyt poissaollessani pahojansa minka ehtii.



Tama riittakoon talta paivalta. Jaljella on viela kahdeksan yota ja seitseman paivaa. Onneksi nukun hyvin. Paivista voi tulla pitkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti